Keuring en inspectie

 

SnoWi Elektrotechniek is een erkend elektrotechnische installatiebedrijf. Door middel van onze certificering kunnen wij keuring en inspectie voor elektrotechnische installaties uitvoeren. Ons doel is om de veiligheid van de elektrotechnische installatie te waarborgen en een deskundige inspectie uit te voeren volgens de Europese installatienormen. Daarbij adviseren wij onze klant graag hoe ze kosten kunnen besparen met energiebezuiniging

 

Let op!!
Wanneer de elektrotechnische installatie opnieuw wordt aangelegd of voor een groot deel wordt gewijzigd vereist het Nederlands Normalisatie Instituut en de Stichting NEC een keuringsrapport of een inspectierapport. Het is daarom voor ons belangrijk dat wij deze keuringen en inspecties voor onze klant uitvoeren.

 

 

Alleen elektrotechnische installatiebedrijven met het KOMO-Instal certificaat zijn bevoegd de keuring en inspectie uit te voeren. SnoWi Elektrotechniek is u graag van dienst met advies over keuringen en inspecties voor uw elektrotechnische installatie.

 

Voor meer informatie over een keuring en inspectie kunt u contact met ons opnemen telefonisch via 0900-2928520 of via ons online opdrachtenformulier.

keuring & inspectie

Keuren en inspectie

SnoWi Klantenservice

Tel: 0900 29 28 520

24 uurs Elektro Hulp Dienst Noord-Brabant

Elektrotechniek Eindhoven 255/185

Utiliteit - Woningbouw - Zorgcentra

Wie is uw installateur op het gebied van elektra-installaties voor kantoorpanden, bedrijfsruimtes, woningen en... Lees meer...