24 uurs Elektro Hulp Service


Bij calamiteiten kunt u onze 24 uurs service bellen om een melding door te geven. Onze storingsmonteur probeert binnen anderhalf uur terplekke te zijn om de storing volledig op te lossen. Indien het niet mogelijk is om binnen anderhalf uur te plekke te zijn dan zal onze elektricien direct contact met u opnemen. Als de stroomstoring niet gelijk opgelost kan worden zorgt onze monteur in elk geval voor een tijdelijke oplossing voordat hij bij u weggaat. Hij maakt met u een vervolgafspraak om het probleem op een later tijdstip volledig op te lossen.

 

Voorzorgsmaatregelen voor een veilige installatie

Elektriciteit kan bij onjuist gebruik gevaarlijk zijn. Schakel daarom altijd een erkend elektricien in voor het herstel van uw installatie. Wanneer u zelf de problemen wilt herstellen kunt u veel schade aan uzelf en de installatie veroorzaken. Kortsluiting komt nog steeds regelmatig voor ondanks de huidige veiligheidsmaatregelen. In veel gevallen ligt de oorzaak bij een gebrekkige installatie.


Voor een veilige afvoer van de elektriciteit bij kortsluiting of blikseminslag is het van belang dat uw woning goed geaard is. Tevens is het sinds 1975 verplicht om een aardlekschakelaar in uw installatie te hebben. Een aardlekschakelaar vormt een extra bescherming voor uw apparatuur. Conform de Elektriciteitnormen NEN1010 mogen maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar zitten. Is dat niet het geval, dan is het verstandig om uw meterkast zo spoedig mogelijk te laten inspecteren en certificeren door SnoWi Elektrotechniek. Kijk ook op onze certificeringpagina voor meer informatie.

 

24uur Elektro Hulp Service

SnoWi Klantenservice

Tel: 0900 29 28 520

24 uurs Elektro Hulp Dienst Noord-Brabant

Elektrotechniek Eindhoven 255/185

Denk aan uw eigen veiligheid!

Wanneer u van plan bent om te gaan klussen met elektriciteit, denkt u dan aan uw eigen veiligheid. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie om veilig met elektriciteit om te gaan.... Lees meer...