Verlichting

 

Een effectieve lichtoplossing is meer dan kiezen voor een kwaliteitsproduct alleen. Verlichting is essentieel in ons leven. Zowel op de werkvloer als bij u thuis. Licht zorgt ervoor dat we kleuren zien, dat dingen zichtbaar zijn en dat we fysiek goed kunnen presteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van werklicht? We zijn ons er niet altijd bewust van, maar onvoldoende verlichting maakt dat we vermoeid raken achter ons bureau. Of dat we ons onprettig gaan voelen of zelfs hoofdpijn krijgen.

 

Wij zijn ons bewust van de noodzaak van de juiste verlichting voor de juiste toepassing. Daarom besteden we veel aandacht aan het totale verlichtingplan bij projecten. In combinatie met onze kennis over energiebesparing, automatisering, domotica en zonne-energie kunnen wij voor u een plan op maat maken dat past bij uw huidige en toekomstige wensen op het gebied van verlichting.

Led verlichting aanleggen met SnoWi Elektrotechniek

 

Verlichtingen aanleggen:

 

SnoWi Elektrotechniek is u graag van dienst met advies over het juiste verlichtingplan en installatie van uw verlichting.

 

Voor meer informatie bel 0900 29 28 520 (lokaal tarief) of kunt u ons mailen.

 

Verlichting aanleggen in Eindhoven

SnoWi Klantenservice

Tel: 0900 29 28 520

24 uurs Elektro Hulp Dienst Noord-Brabant

Elektrotechniek Eindhoven 255/185

Energiebesparing met LED-verlichting

LED-verlichting maakt een spectaculaire ontwikkeling door. Dit komt door de toegenomen vraag naar steeds duurzamere en energiezuinige oplossingen. LED-verlichting maakt deze mogelijk en bespaart u... Lees meer...

Denk aan uw eigen veiligheid!

Wanneer u van plan bent om te gaan klussen met elektriciteit, denkt u dan aan uw eigen veiligheid. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie om veilig met elektriciteit om te gaan.... Lees meer...