Elektrotechnisch Installatiebedrijf

 

Elektrotechniek is de hoofdactiviteit van SnoWi Elektrotechniek. Het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw elektrotechnische installatie, SnoWi Elektrotechniek is in elke situatie thuis. 

 

Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, installatietechniek of problemen met uw stroomvoorziening. Zij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. Daarnaast werken wij uw elektrotechnische eisen en wensen uit naar een financieel haalbaar plan.

De afgelopen jaren voerde SnoWi Elektrotechniek projecten uit voor winkelcentra, garagebedrijven, gemeentehuizen, parkeergarages, industriële installaties, kantoren en woningbouw. Ook werkt SnoWi Elektrotechniek samen met verschillende organisaties zoals bouworganisaties, woningbouwcorporaties, organisaties in de gezondheidszorg, makelaars, (hoge)scholen, banken en garagebedrijven.
Bekijk het overzicht van onze projecten

 

Ook voor particuliere klanten is SnoWi Elektrotechniek de juiste partner. Wij kunnen al uw elektraklussen, groot of klein, tot in perfectie uitvoeren. Het onderhoud en beheren van uw elektrische installaties is bij SnoWi Elektrotechniek in vertrouwde handen. Klik hier voor meer informatie over bouwen en verbouwen met SnoWi Elektrotechniek.

Bij het plaatsen van een elektrotechnische installatie houdt SnoWi Elektrotechniek rekening met de huidige en toekomstige wensen en behoeften van de gebruiker. Denk hierbij aan betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid, laag energieverbruik, flexibiliteit en toekomstige innovaties en ontwikkelingen.

Projecten in beeld

  • ZORG GROEP LIEVELD

SnoWi Klantenservice

Tel: 0900 29 28 520

24 uurs Elektro Hulp Dienst Noord-Brabant

Elektrotechniek Eindhoven 255/185